Mein Warenkorb

Alkaline Water Ionizer

Alkaline Water Filter

Wat is Alkalisch water ?
De “ Alkaline” in Alkalisch water verwijst naar de PH-Waarde. De PH-Waarde is een getal dat meet hoe zuur of alkalisch een stof is op schaal van 0 tot 14.
Een PH-Waarde 1 zou bijvoorbeeld heel erg zuur zijn en iets met een PH-Waarde van 13 zou erg Alkalisch zijn.
Alkalisch water heeft een hogere PH-Waarde dan gewoon drinkwater, hierdoor kan Alkalisch Water dat het zuur in het lichaam neutraliseren.
Normaal drinkwater heeft over het algemeen een neutrale PH van 7 terwijl Alkalisch water typisch een PH van 8 of 9 heeft.
De PH waarde alleen is echter niet voldoende om een substantieel alkaliteit aan het water te geven.
Alkalisch water moet ook Alkalische mineralen en een negatief oxidatiepotentieel ( ORP) bevatten.
ORP is het vermogen van water om als pro- of antioxidant te werken. Hoe negatiever de ORP-waarde hoe meer antioxidant het is.

De Voordelen van Alkaline water:
Tegenwoordig is ons lichaam vaak onderhevig aan zure invloeden zoals vervuiling en het eten wat we tot ons nemen. Bijna alles wat we consumeren, behalve groente en fruit, verlaagt de zuurgraad van ons lichaam. Om ons lichaam te helpen met het behouden van de juiste zuurgraad gebruiken we alkaline water. Op deze manier krijgt het lichaam minder zure invloeden binnen en hoeft het dus minder moeite te doen om de waarde van het bloed tussen pH 7.35 en 7.45 te houden.
Alkaline water zorgt ervoor dat zure afvalstoffen sneller uit het lichaam worden gedreven. Ook houdt het de pH-waarde in balans, zodat lichaamscellen van voldoende zuurstof worden voorzien.
Wanneer je deze drank regelmatig drinkt, gaat het vochtgehalte in je lichaam omhoog, zul je minder last hebben van vermoeidheid en voorkom je zowel inwendige als uitwendige symptomen van vroegtijdige veroudering.

Met deze machine zet u uw kraanwater om in Alkalisch water! Makkelijk en eenvoudig aan te sluiten een investering voor een uw gezonde toekomst!

Anzeigen als Liste Liste

1 Artikel

pro Seite
Absteigend sortieren
  1. Alkaline Water Filter
    Bewertung:
    0%
    Alkaline Water Filter
    998,25 € 825,00 €
Anzeigen als Liste Liste

1 Artikel

pro Seite
Absteigend sortieren