VERZENDING
Elke levering vertrekt vanuit België en/of Nederland en wordt over heel Europa geleverd.
De artikelen worden verstuurd tegen de transportkosten die u vooraf met ons bent overeengekomen,

Bestemming Bezorgmethode
Bezorgkosten tot een bestelwaarde
 € 199.00 gratis verzending!
Nederland Standard
Kilo Prijs
0.01 kg € 7.9
3 Kg € 12.80
10 kg € 15.30
20 kg € 16.50
30 kg € 19.20
40 kg € 26.40
50 kg € 31.50

 


GRATIS VERZENDING
Bij een bestelling vanaf € 199.00 zullen wij uw artikelen geheel gratis afleveren.

LEVERTIJD
De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen maar heeft u met spoed iets van ons nodig, neem dan contact op en zoeken wij uit u zo snel mogelijk te leveren.

ABC Import Trading LTD

Tel: +32 280 846 67

Email: info@dimay.com


TRANSPORTSCHADE
Zijn uw producten niet in goede orde aangekomen, dient u dit gelijk te melden bij de chauffeur en moet u dit vermelden op de aflever bon.
Constateert u niet meteen maar op een later moment dat uw product beschadigd is door middel van transport, dient u hier een foto van te maken en ons formeel in te lichten zodat wij er zorg voor kunnen dragen dat uw product word opgehaald en omgewisseld.

RETOURNEREN
Als u uw bestelling wilt retourneren omdat het bestelde product niet overeenkomt met uw verwachtingen, moet u ons dit per e-mail informeren en binnen de 7 dagen na ontvangst van het item met vermelding van ordernummer en de reden van terugzending. Indien het product beschadigd of gebroken toegekomen is valt deze onder garantie.  Voor een retour van meerdere producten, behoudt Dimay 25% van de aankoopprijs.  Het pakket moet in de originele verpakking teruggezonden worden met een retourformulier die u van onze klantenservice heeft ontvangen.  Indien het formulier niet bij het pakket is, kunnen we uw retour niet behandelen. Zodra wij het pakket in retour hebben ontvangen en we deze hebben nagekeken, ontvangt u het bedrag van uw aankoop binnen drie werkdagen.  De verzendkosten va nde retourzending zijn voor uw eigen rekening en worden de retourkosten niet terugbetaald.